Tuinderij Joosen in Brecht,

vakmanschap met de rijkdom van de natuur!

Heerlijke producten, recht van Moeder Natuur

Bij Tuinderij Joosen in Brecht vindt u al het goede wat de natuur te bieden heeft: groenten en fruit van de hoogste kwaliteit. Ons vakmanschap verzekert onze klanten van hun dagelijkse portie vitaminen. Met onze producten wordt elke maaltijd een feest. Bovendien vindt u bij ons alles wat u zoekt om overheerlijk en zonder schuldgevoel te snoepen. Sappige fruitsoorten, boordevol smaak: een ware lekkernij voor jong en oud.

De groenten en fruit die wij telen, zijn van een superieure kwaliteit en leveren alle voedingsstoffen die u nodig hebt om gezond en bewust te leven. Wij zijn trots op onze stiel. Samen met de natuur toveren we de lekkerste producten op uw bord, recht uit onze supermoderne serres.

 

Wij leveren onze klanten overheerlijke:

  • grote en middelgrote komkommers (productie van maart tot en met november)
  • braambessen (productie van april tot december)
  • lekkere yoghurt, vol vers fruit
Tuinderij Joosen snijden komkommer Tuinderij Joosen komkommer teeltopvolging Tuinderij Joosen braambessen

Produceren op het ritme van de seizoenen

Meer dan 25 mensen werken dag in, dag uit aan de productie van kraakverse groente- en fruitsoorten. Dat doen ze niet alleen. We gebruiken de kracht van de zon, het ritme van de seizoenen en de kennis die generaties aan tuinders hebben opgebouwd. Die zaken combineren we met de technologie van vandaag.

Onze hypermoderne infrastructuur ondersteunt het natuurlijke groeiproces. Wist u dat we meer dan 22.000 vierkante meter serres tot onze beschikking hebben? Bovendien werken we met een hart voor het milieu. We gebruiken geen dure en vervuilende stookolie, maar werken met een slim systeem van aardgas en warmtekrachtkoppeling. Insecten en bacteriën bestrijden we op een biologische, milieuvriendelijke manier. Dat maakt onze groente- en fruitproducten nóg lekkerder

Schoolbezoeken: leerrijk én lekker!

Bent u leerkracht en wilt u de kinderen van uw school laten ontdekken waar hun groenten en fruit vandaan komen? Dan bent u van harte welkom bij Tuinderij Joosen voor een boeiend schoolbezoek. Kinderen leren bij ons op een bijzonder leuke manier ontdekken, spelen én proeven van de natuur. Het wordt vast een schooluitstap om nooit meer te vergeten!

 

Maar iedereen is welkom in ons bedrijf. We nodigen u uit om zelf een kijkje te komen nemen in onze winkel. Groepen kunnen zelfs, na afspraak, terecht voor een bezoek aan onze tuinderij. U bent van harte welkom, 7 dagen op 7. In de zomer zijn we geopend van 7.00 uur tot 22.00 uur. In de winter wandelt u naar binnen tussen 8.00 uur en 20.00 uur. Natuurlijk kunt u meteen uw dagelijkse portie groenten en fruit mee naar huis nemen.